Singurul mod rezonabil de a face educatie este de a fi tu însuţi exemplar.” Einstein

duminică, 4 ianuarie 2015

{ 5 lucruri care imi plac sambata }

Bine v-am regasit in 2015!
Sa avem un An 2015 Binecuvantat!

Din pacate,trebuie sa incep cu o constatare: daca eu nu m-am simtit bine si nu am putut   " sa ma dau pe net" ca sa fac urari,nici nu am primit :))
 Nu ma intelegeti gresit: decat niste urari de complezenta,false,cum cred acum ca ar fi fost cele care lipsesc, mai bine fara ele : evident ca pot trai si fara urarile lor, dar,pana azi nu am crezut ca prietenia se masoara: imi urezi tu,iti urez si eu;  eu niciodata urand cuiva ceva nu am asteptat intoarcerea urarilor, daca vin ele singure,le primec cu mare drag,dar asa ca raspuns la ale mele,mi se par doar o sarcina indeplinita!

Nu vorbesc aici despre prietenii reali,ci de cei virtuali,si nici de ei,de toti,caci cei,de fapt cele care imi sunt cu adevarat prietene,si pe a caror prietenie stiam deja ca pot conta, mi-au lasat mesaj sau mi-au trimis mailuri. Va multumesc, dragele mele!

De la cele/cei despre care am scris acum aici,nu mai astept nimic, nu sunt suparata,dar m-am lamurit deja in privinta lor,mai ales,ca, la inceput am crezut ca sunt si ele bolnave,insa am constatat ca nu,caci intre ele s-au urat la fiecare articol :) )
Sa le fie de bine! An Nou cu sanatate, tuturor!

 Si inca o constatare : nici aceasta intiativa  cu cele 5 lucruri  de sambata preluata de la mine nu mai e ce a fost,nu se mai precizeaza ca de la mine a pornit totul, si ca sa nu ma plang se mai schimba titlul, curand se va schimba formatul  in care vor posta :) nu-i nimic, asta e,insa la alte chestii preluate de pe alte bloguri nu se intampla niciodata asta,de exemplul la celebrul jurnal de femeie simpla :) nu am inteles de ce e greu sa urmezi pasii exacti ai unui... joc, pana la urma :)
         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Si acum cele 5 de sambata-duminica-cand- pot-si-eu!


 Invit pe oricine isi doreste sa participe la " 5 Things I love Saturday " si asptept likurile catre postarile voastre de sambata la comentarii!

 Iata "iubirile" mele de sambata-duminica aceasta:

1. Sarbatorile care tocmai au trecut,cu bune si mai putin bune, pe ansamblu cu mai multe bune :)2.Tortul de la finul! :))3. aceste dragute ornamente


4. mandale :)


 5. dap, cam colorate,dar dragutele :)

 Sambata si duminica cu multa dragoste!

 Ana

Niciun comentariu:

asculta


Acatist de multumire, Slava lui Dumnezeu pt. toate- (Marian Moise)
Asculta mai multe audio diverse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...