Singurul mod rezonabil de a face educatie este de a fi tu însuţi exemplar.” Einstein

miercuri, 31 decembrie 2014

{ La multi ani, 2015! }

Rugăciune la început de an.

 Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Izvorul vieții și al nemuririi, Făcătorul a toată făptura văzută și nevăzută, Care ai pus vremile și anii întru a Ta stăpânire și îndreptezi toate cu iconomia Ta cea cerească și întru tot bună, mulțumim Ție pentru îndurările minunate pe care le-ai făcut asupra noastră în toată vremea trecută a vieții noastre și Te rugăm, întru tot Îndurate Doamne: binecuvintează cununa anului ce a sosit cu bunătatea Ta și păzește pe binecredincioșii creștini români de pretutindeni, pe păstorii și învățătorii noștri; înmulțește zilele vieții noastre întru sănătate deplină sufletească și trupească și ne dăruiește sporire în toate faptele cele bune. Dăruiește de sus bunătățile Tale întregului Tău popor: sănătate și mântuire și întru toate bună sporire. Sfântă Biserica Ta, țara noastră cu toate orașele și satele, izbăvește-le de toată reaua întâmplare, dăruindu-ne tuturor pace fără de tulburare. Răzvrătirile eresurilor strică-le cu puterea Ta, iar pe noi întărește-ne, Doamne, întru iubirea Cea către Tine și întreolaltă, ca să ne învrednicim cu inimă curată totdeauna a aduce mulțumire Ție, Părintelui Celui fără de început și Unuia Născut Fiului Tău și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, Dumnezeului Celui slăvit întru o ființă, și a cânta preasfântului Tău nume: Slavă Ție, Dumnezeului și Binefăcătorului nostru, în vecii vecilor! Amin.


La multi ani,2015! Cu sanatate si bucurii!

Ana 

11 comentarii:

Alexandrina spunea...

Un An Nou fericit, cu sanatate, bucurii si impliniri!
La multi ani!

Ana spunea...

Amin!
La multi ani,draga mea sanatosi si fericiti!

Loredana spunea...

La multi ani, draga Ana!
Numai bucurii sa ai si multe impliniri!

Ana spunea...

La multi ani,Loredana! Cu multa sanatate!

Micul spunea...

La multi ani !

Ana spunea...

La multi ani !Cu multa sanatate!

anca spunea...

Draga Ana imi pare tare rau ca am omis sa pun sursa, nu stiu cum de am facut-o desi de obicei nu-s asa uituca. Am scimbat numele pentru ca nu mai reusesc sa postez sambata si pentru ca i se potriveste mai mult acest titlu, dar vreau sa particip in continuare cu link la jocul tau.
Urari nu am facut pentru ca postarile de la Craciun incoace sunt spirituale, le-am citit pe fiecare, dar nu mi se parea la locul lui sa fac urari desuete.
La multi ani, sa ai un an plin de sanatate si bucurii mici si mari!
PS. Am facut fulgul si l-am si postat, si asta am vrut sa scriu langa linkul catre postare:*, desi nu a iesit chiar simetric.
Cat despre jurnalul unei femei simple Iuliana-petalacalatoare i-a schimbat numele si am sa-l schimb si eu, dar n-am idee inca cum, formatul nu mai zic ca avea niste fraze aiurite de genul: sunt imbracata cu (pe cine poate interesa?)

anca spunea...

Avem lumanari la fel (cea albastra din borcan) si imi place f tare ultimul blog postat de tine :)

Ana spunea...

nu m-am suparat pe nimic! nu am facut alte postari pt ca mi-a fost rau si nu am stat la pc,lumanarea aceea o am de anul trecut caci nu am putut sa mai ies sa cumpar altele

Jurnal cu flori spunea...

La multi ani draga Ana si un An Nou luminat!
Sunt foarte bucuroasa ca am descoperit blogul tau si Friday Flowers, deoarece aveam nevoie de motivare pentru a posta consecvent! :)
Sper ca vei continua rubrica!
Doamne ajuta! Ioana :)

Ana spunea...

La multi ani,Ioana cu sanatate si bucurii,sigur ca voi continua,sper sa fiu mai constanta si sa nu mai treaca vreo vineri faca flori! Pupici

asculta


Acatist de multumire, Slava lui Dumnezeu pt. toate- (Marian Moise)
Asculta mai multe audio diverse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...