Singurul mod rezonabil de a face educatie este de a fi tu însuţi exemplar.” Einstein

sâmbătă, 26 iulie 2014

{ Bread for the Journey }


Tămăduieşte-ne pe noi, Sfinte Pantelimon, Tămăduitorul cel fără de arginţi, Doctorul cel mult iubitor şi sluga Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. Nu ne lăsa pe noi în urgia bolilor şi neputinţelor, ci tămădiueşte-ne cu puterea Harului tău şi vom lăuda Preasfânta Treime: pre Tatăl, pre Fiul şi pre Sfântul Duh, pe Preasfânta Născătoare de Dumnezeu care te trimite spre slujire bolnavilor şi vom mulţumi harului tău purtător de vindecări în veci. Amin

Rugăciune pentru vindecare
SFÂNTUL PANTELIMON. Dumnezeule Atotputernice, Cela ce cu mila Ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza-l pe robul Tau (...), pe cel ce cheama numele lui Hristos, vindeca-l de toata boala trupeasca si slobozeste-l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si orice asuprire vrajmaseasca indeparteaz-o de la robul Tau. Ridica-l pe el din patul pacatului si il aseaza in Sfanta Ta Biserica – sanatos cu trupul si cu sufletul ca sa slaveasca impreuna cu toti oamenii, prin fapte bune, numele lui Hristos, ca Tie iti inaltam slava impreuna cu cel fara de inceput al Tau Fiu si cu Sfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
- See more at: http://www.dcnews.ro/sfantul-pantelimon--doctor-fara-arginprc-c8prc-9bi-prc-e2prc-80prc-93-tradiprc-c8prc-9bii-prc-c8prc-99i-obiceiuri--superstiprc-c8prc-9bii_449724.html#sthash.SGtRb8dQ.dpuf.

Niciun comentariu:

asculta


Acatist de multumire, Slava lui Dumnezeu pt. toate- (Marian Moise)
Asculta mai multe audio diverse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...