Singurul mod rezonabil de a face educatie este de a fi tu însuţi exemplar.” Einstein

joi, 22 august 2013

{ Rouge Boutique Decor - sau dragoste la prima vedere ! }


A fost “ dragoste la prima vedere” !
Inca de cand le-am vazut prima data am stiut ca sunt iremediabil indragostita de ele,si ca nu voi avea liniste pana cand nu le voi privi in fata ochilor, sa le ating si sa ma bucur de sorbitul ceaiului din ele    iar florile sa imi zambeasca suav din ea ( carafa- transformata ad-hoc in vaza scumpavaza).

Desi extravagante de genul acesta un dascal la sfarsit de vacanta nu prea isi permite , eu totusi am insistat si, tot in ideea ca banii sunt foarte putini in casa, dupa ce am luat salariul in iunie si mai luam in octombrie, mi-am incercat norocul cerand o reducere firmei, in schimbul recomandarii mele sincera si din toata inima pe blogul si peretele meu de facebook.

Mi-a fost acordata o foarte mica reducere si iata-ma astfel prezentandu-va cele maidragute si iubite doua cescute de ceai si cea mai frumoasa carafa-vaza


Asa e ca vi le doriti si voi ? Trebuie doar sa dati clik aici, si apoi sa faceti comanda.

Si inca ceva :

"Ne place tuturor să călătorim, să explorăm tărâmuri îndepărtate şi locuri care abia aşteaptă să fie descoperite şi redescoperite de noi. După fiecare voiaj ne întoarcem acasă, în acel loc care ne este familiar şi ale cărui obiecte ne insuflă linişte, calm şi încredere.

Obiecte interesante şi idei noi pentru decorarea spaţiului în care trăim - aceasta este filosofia Rouge Boutique Decor. Preţuim calitatea, autenticitatea şi lucrul bine făcut. Multe dintre articolele pe care le găsiţi la noi sunt lucrate manual, individual, bucată cu bucată. Obiectele pe care le oferim sunt "materia primă" ideală de care aveţi nevoie ca să realizaţi o ambianţă inconfundabilă, unică şi confortabilă      pentru viaţa de zi cu zi.

    Şi cum orice călătorie însemnă amintiri dar şi cadouri şi suveniruri cu care să ne întoarcem la cei dragi, la Rouge Boutique Decor găsiţi cadoul ideal sau suvenirul care să vă reamintească de aceste meleaguri."


Rouge Boutique Decor promovează ceramica modernă, de calitate superioară, lucrată manual, în culori vii, la preţuri foarte rezonabile. Toate creaţiile au un strat triplu de smalţ lucios care le conferă rezistenţă şi durabilitate. Pot fi încălzite în cuptorul cu microunde şi pot fi spălate cu maşina de spălat vase. Totul din stoc! http://rbdecor.ro/
    

   

Evident ca imi doresc tot setul de ceramica rosie,insa, deocamdata eu atat pot.
 Probabil voi puteti mai mult  ; la cat sunt de frumoase, cine s-ar putea lipsi de ele ?

Ana

 PS. Au sosit !!!

Le- am facut vreo 70 de poze :)), iata doar cateva:Sunt si mai frumoase in realitate !!!

 Multumesc Rouge Boutique Decor ( mi le-a adus un domn de la distributie acasa, promt si de cuvant, adica exact cand a spus ca soseste cu pachetul ! )

 O zi placuta!

Ana

8 comentarii:

coco spunea...

sunt sigura ca le vei folosi cu mult mult drag! superbe!

Andreea spunea...

Chiar că dragoste la prima vedere. Arată grozav!

Ana spunea...

multumesc mult,coco :)

Ana spunea...

multumesc scumpa !Credeam ca esti in grecia :)

Mediator Bucuresti spunea...

Tare dulci, nu ai cum sa nu ti le doresti !

Ana spunea...

asa e! :)

anca spunea...

Sa iti insenineze zilele si...presimt ca in octombrie se va reintregi setul...:). Imi plac mult...poate intr-o zi vom bea ceai din cani surori:)

Ana spunea...

multumesc mult,Anca draga! Sa speram ca asa va fi la amandoua :) Bine ai venit!

asculta


Acatist de multumire, Slava lui Dumnezeu pt. toate- (Marian Moise)
Asculta mai multe audio diverse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...