Singurul mod rezonabil de a face educatie este de a fi tu însuţi exemplar.” Einstein

joi, 11 iulie 2013

{Targ la MTR }

12 - 14 iulie 2013, in curtea interioara
Piata Taraneasca

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 12 - 14 iulie 2013.

Intrarea este libera !

De pe la 10 dimineata pana seara tarziu, in curtea Muzeului vor fi: targoveti si artizani, dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.

Vor fi prezenti, cu multe si felutrite mestereli: iconari, cioplitori in lemn, tesatoare, ceramisti, tineri artizani hand made, cusatorese, impletitoare etc.

Negustorii de antichitati ii veti intalni pe aleea Samurcas cu tesaturi, mobilier, carte, ceramica, obiecte specifice unei gospodarii taranesti, patefoane, ceasuri, gravuri si felurite obiecte de arta. Colectionarii sunt asteptati, ca de fiecare data, cu diverse obiecte si povestile lor.

Se pot targui: prajituri, miere ecologica si produse apicole din Maramures, Cozonac Domnesc si Cozonac Bujor, placinte intinse de Turnu, halvita si ciocolata de casa din Banat, branzeturi, dulceturi, siropuri si zacusti din Arges, kurtos kalacs din secuime, turta dulce si covrigi de la Pitesti si alte bunatati. La fata locului, pentru pofticiosi, preparatele romanesti la ceaun se servesc cu lipie damboviteana.

Si in aceasta saptamana, copiii vor avea surprize noi la atelierele de creativitate, unde vor invata sa picteze casute din lemn si linguri si sa afle despre tehnica servetelului, impreuna cu prieteni, parinti si bunici.

via email

Niciun comentariu:

asculta


Acatist de multumire, Slava lui Dumnezeu pt. toate- (Marian Moise)
Asculta mai multe audio diverse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...