Singurul mod rezonabil de a face educatie este de a fi tu însuţi exemplar.” Einstein

marți, 23 aprilie 2013

{ Targ de Florii la MTR }Si in acest an de Florii, Muzeul Taranului isi asteapta mesterii din toate zonele tarii.
De vineri, 26 aprilie pana duminica, 28 aprilie, olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar si tesatoare, cusatorese, impletitoare, incondeietoare vor veni la Targul de Florii cu: oua incondeiate, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat, icoane.
Sunt prezenti, pentru prima data la Targul de Florii, mesterii: Cosmi Floarea, care confectioneaza opinci, Adam Gyula, cu ceramica de Miercurea Ciuc, si Zolta Nidanila care face obiecte din papura.
 Puteti targui de-ale gurii: cozonaci, suc de mere, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kurtos kalacs, mere din Maramures, halvita, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si vin.

Prin targ: demonstratii de incondeiat oua; teatru de papusi pentru copii: Lazarelul, cu trupa Tropaiele, coordonata de Beatrice Iordan – sambata, 27 aprilie, ora 11:30, la Atelierul de creativitate; Ansamblul Talancuta, din Republica Moldova – sambata, 27 aprilie, ora 15.00, in Curte; muzici traditionale.

 Targul de Florii este deschis de vineri, 26 aprilie pana duminica, 28 aprilie 2013, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman.

 Pret bilet: 6 lei, 3 lei (elevi, studenti, pensionari).

 sursa : email

2 comentarii:

coco spunea...

imi plac targurile !

Ana spunea...

si mieeeeee :)

asculta


Acatist de multumire, Slava lui Dumnezeu pt. toate- (Marian Moise)
Asculta mai multe audio diverse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...