Singurul mod rezonabil de a face educatie este de a fi tu însuţi exemplar.” Einstein

vineri, 10 iulie 2009

Cartofi cu patrunjel si usturoi ( Pomme persillade)

POMME1

Am mancat la Predeal si mi-a placut, apoi am vazut reteta si aici, iar azi am pregatit si eu. Deliciosi si de post! Si culmea e ca mie cartofii prajiti nu prea imi cad bine, insa acestia fiind facuti cu foarte putin ulei de masline au fost chiar fara nici o problema.

INGREDIENTE
  • 3-4 cartofi mari
  • o legatura de patrunjel
  • o capatana de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline;


POMME2

ACTIUNE
  1. curatam cartofii, ii taiem cubulete( sau felii ca pt musaca) si ii spalam bine;
  2. punem 2 linguri de ulei in tigaie si prajim cartofii amestecand cu o lingura din lemn pentru a se rumeni uniform;


PERSILLADE

POMME3

  1. tocam foarte marunt patrunjelul , iar usturoiul il dam prin presa de usturoi;
  2. adaugam putina sare si restul de ulei de masline ( o lingura)
  3. "turnam" peste cartofii rumeniti persillade-ul si servim
Intreaga locuinta va mirosi a persillade, o aroma deosebita!

POMME4
Pofta buna!

Ana

Un comentariu:

Anonim spunea...

foarte deliciosi!!!!

asculta


Acatist de multumire, Slava lui Dumnezeu pt. toate- (Marian Moise)
Asculta mai multe audio diverse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...